Zenvoices logo
Zenvoices logo

Vacature: machine learning ontwikkelaar (16 - 40 uur)

Wil jij meebouwen aan geavanceerde software-oplossingen voor de factuurverwerking? In ons ontwikkelteam is plaats voor ambitieuze machine learning ontwikkelaars.

Wat doet Zenvoices?

Zenvoices ontwikkelt slimme software oplossingen voor factuurverwerking. Accountants- en administratiekantoren, mkb- en non profit organisaties profiteren dagelijks van onze oplossingen voor robotic invoice processing, scan & herken, UBL conversie, autorisatiemanagement en purchase to pay. Zenvoices werkt samen met alle bekende ERP- en boekhoudpakketten, zoals AFAS, e-Boekhouden.nl, Exact Online, Exact Globe, King, Twinfield, SAP Business One, SnelStart, Reeleezee, Unit4 Multivers en Visma eAccounting.

Wie is Zenvoices?

Zenvoices bestaat uit een team van specialisten met een achtergrond in artificial intelligence, finance en purchase to pay processen. Zenvoices staat bekend om haar innovatieve insteek en snelle en betrouwbare software, in combinatie met scherpe tarieven en een klantgerichte aanpak. Zenvoices werkt volgens de ISO 27001 norm (informatiebeveiliging) en de ISO 9001 norm (kwaliteitsmanagement). Ons kantoor is gevestigd in Bennekom.

Wie zoeken we?

Een machine learning specialist die wilt bijdragen om factuurverwerking voor onze klanten nog sneller en makkelijker te maken. Je implementeert state of the art machine learning en kunstmatige intelligentie (AI) technologie in het Zenvoices platform en werkt onder andere aan het verbeteren van onze algoritmes voor factuurherkenning, score toekenning aan boekingsvoorstellen en detectie van afwijkingen in facturen (anomaly detection).

Jouw werkplek

Ons kantoor is gevestigd in Bennekom, waar door meerdere collega’s dagelijks wordt gewerkt aan het verdere succes van Zenvoices. Als organisatie maken we volop gebruik van digitale mogelijkheden om met elkaar te werken, daardoor is het mogelijk om ook deels thuis te werken.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden.
 • Een flexibele invulling van uren en de vrijheid om je werkzaamheden te combineren met andere activiteiten.
 • Een uitstekend salaris, reiskostenvergoeding en goede arbeidsvoorwaarden.
 • Een zelfstandige plek in een ambitieus team van een snelgroeiende organisatie.
 • Uitstekende begeleiding en volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
 • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime), een eigen laptop en een bonusregeling.
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal WO niveau en een master informatica, machine learning of kunstmatige intelligentie OF minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in het vakgebied.
 • Je kunt machine learning algoritmes ontwerpen, testen, valideren en implementeren in gedistribueerde cloudsoftware.
 • Je hebt ervaring met het toepassen van machine learning in commerciële software.
 • Je hebt een brede interesse in machine learning, kunstmatige intelligentie en informatica, je leert graag en volgt de best practices in het vakgebied.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels en Nederlands.
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Kom jij ons team versterken?

Stuur dan een e-mail naar Nik Schuiling (nik@zenvoices.com) of klik op onderstaande button. Als je voldoet aan het profiel zullen we contact met je opnemen voor een eerste kennismaking. Deze zal bij voorkeur via Microsoft Teams plaatsvinden. De procedure bestaat daarna uit twee vervolggesprekken waarin dieper op de functie wordt ingegaan, jouw ambities worden besproken en een gesprek waarin je arbeidsvoorwaarden worden afgestemd. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zal screening uitgevoerd worden.

Direct solliciteren

Heb je vragen?

Neem hiervoor contact op met Nik Schuiling via 085 3038853 of nik@zenvoices.com.

Recruiters opgelet! Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld, wij kunnen het prima zelf.