Zenvoices logo
Zenvoices logo

Vacature | Full stack .NET ontwikkelaar (16 - 40 uur) | Bennekom

In ons ontwikkelteam is plaats voor ambitieuze software ontwikkelaars. Voel je er veel voor om te werken binnen een innovatieve setting en zoek je tegelijkertijd de vrijheid om dit (eventueel) te kunnen combineren met andere activiteiten? Lees dan verder.

Wat houdt de functie in?

Als full stack ontwikkelaar werk je aan het uitbreiden en verbeteren van ons platform voor slimme factuurverwerking. Je vertaalt wensen van onze stakeholders naar gebruikersvriendelijke software. Dit kunnen wensen zijn van klanten, maar ook wensen van onze interne roadmap. We houden van korte lijnen en werken volgens continuous delivery. Onze stack bestaat uit (ASP) .NET Core (backend) en Javascript / AngularJS (frontend) en wordt gehost in Azure cloud. In projecten werk je nauw samen met collega's. Je bent verantwoordelijk voor zowel ontwerp, implementatie en testen. Wanneer nodig schakel je direct met stakeholders om input te ontvangen voor de functionaliteit die je aan het ontwikkelen bent. In het team heb je de vrijheid om zelf invulling te geven aan je werk én tussen de werkzaamheden door kun jij werken aan jouw tafeltennis of Mario Kart skills.

Werken bij Zenvoices

Op ons kantoor in Bennekom werken we met een klein aantal specialisten nauw samen. Zenvoices is een ambitieuze organisatie met een platte hiërarchie. Je bent inhoudelijk betrokken en er heerst een informele sfeer waar je 100% jezelf kunt zijn. We vinden het belangrijk dat er een persoonlijke klik is en dat je bij ons doet wat je écht leuk vindt.

Onze missie

Zenvoices is opgericht in 2016 met het idee om slimme oplossingen voor automatische factuurverwerking aan te bieden. Inmiddels doen we dat naar grote tevredenheid van grote- en kleine organisaties, maar ook in samenwerking met accountantskantoren en boekhoudkantoren. Daarom hebben we onze horizon verlegd en gaan we er nu voor om (misschien wel samen met jou) marktleider te worden in onze branche. Niet door de grootste te zijn in aantal medewerkers, maar door slimme, snelle en effectieve oplossingen te blijven bedenken in samenspraak met onze gebruikers. Meer over onze organisatie lees je hier.

Wie zoeken we?

Een full stack .NET ontwikkelaar die wilt bijdragen aan het realiseren van onze ambitieuze roadmap en met eigen inbreng komt om zaken verder te optimaliseren. Je werkt vooral aan het uitbreiden en onderhouden van onze web portal (AngularJS, DevExtreme), onze backend (ASP .NET Core) en onze koppelingen met boekhoudpakketten.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden.
 • Een flexibele invulling van uren en de vrijheid om je werkzaamheden te combineren met andere activiteiten.
 • Een uitstekend salaris, reiskostenvergoeding en goede arbeidsvoorwaarden.
 • Een zelfstandige plek in een ambitieus team van een snelgroeiende organisatie.
 • Uitstekende begeleiding en volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
 • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime), een eigen laptop en een bonusregeling.
 • Salaris afhankelijk van ervaring, indicatie € 3000 – € 6500 per maand;
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met .NET development.
 • Je hebt een brede interesse in software ontwikkeling, je leert graag en volgt de best practices in het vakgebied.
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Enthousiast geworden? Solliciteer!

Denk je dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan onze ambities, stuur dan een e-mail naar Nik Schuiling (nik@zenvoices.com) of klik op onderstaande button.

De procedure bestaat uit minimaal twee vervolggesprekken waarin dieper op de functie wordt ingegaan, jouw ambities worden besproken en een eindgesprek waarin je arbeidsvoorwaarden worden afgestemd. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zal screening uitgevoerd worden.

Direct solliciteren

Heb je vragen?

Neem hiervoor contact op met Nik Schuiling via 085 3038853 of nik@zenvoices.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.