Zenvoices logo
Zenvoices logo

Vacature: commercial supportmedewerker

Handel jij graag vanuit het belang van de klant en wil jij medeverantwoordelijk zijn voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid? Binnen onze commerciële tak is ruimte voor leuke collega’s met een oplossingsgerichte mentaliteit en affiniteit met financiële administratie.

Wat ga je doen?

Als commercial supportmedewerker ben jij de aanpakker die voor het beste klantresultaat gaat. Je volgt leads op, je geeft online demonstraties, je bent pro actief in operationele support en analyseert wat ervoor nodig is om van een vraag naar een tevreden (nieuwe) klant te groeien. Is je dag nog niet vol? Dan is er volop ruimte om actief mee te werken in de uitvoering van marketingactiviteiten. Kortom, de ideale baan voor een doener!

Wie zijn wij?

Zenvoices is een snelgroeiende fintech challenger bestaande uit een kleinschalig team van ervaren professionals. Samen is het onze missie om factuurverwerking voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we door nieuwe technologieën en innovaties op het gebied van kunstmatige intelligentie, big data en cloudapplicaties te combineren in eenvoudig te gebruiken software.

We staan bekend om onze innovatieve insteek en onze snelle en betrouwbare software, in combinatie met scherpe tarieven en een klantgerichte aanpak.

Onze klanten zijn accountants- en administratiekantoren, MKB- en software bedrijven. Onze software wordt ingezet voor het automatisch inlezen, boeken, autoriseren en archiveren van facturen.

Ons kantoor is gevestigd in Bennekom, centraal gelegen dichtbij de A12 en A50 nabij Wageningen, Ede en Veenendaal.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheden.
  • Een uitstekend salaris, reiskostenvergoeding en goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een plek in een jong en ambitieus team van een snelgroeiende fintech challenger.
  • Uitstekende begeleiding en volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.
  • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime), een eigen laptop en een bonusregeling.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent commercieel ingesteld, klantgericht en je beschikt over overtuigingskracht en sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je bent enthousiast, zelfstandig en je hebt een proactieve werkhouding
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.

Kom jij ons team versterken?

Stuur dan een e-mail naar Nik Schuiling (nik@zenvoices.com) of klik op onderstaande button. Hierna zal hij contact met je opnemen en als er een match is je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Direct solliciteren

Heb je vragen?

Neem hiervoor contact op met Nik Schuiling via 085 3038853 of nik@zenvoices.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.