Zenvoices logo
Zenvoices logo
Unit4 logo

 

Zenvoices voor Unit4 Multivers

Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in Unit4 Multivers. Zenvoices is een overzichtelijk voorportaal met unieke zelflerende functionaliteit voor geautomatiseerde factuurverwerking. Je e-mailt jouw facturen of uploadt ze via de mobiele app. Je ontvangt direct een boekingsvoorstel en na jouw goedkeuring wordt de factuur verwerkt in Unit4 Multivers. Ook kan je facturen digitaal autoriseren met Zenvoices.

De belangrijkste voordelen voor Unit4 Multivers gebruikers

  • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
  • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
  • Online archief conform archief- en privacywetgeving
  • Autoriseren van facturen voor betaling of boeking
  • Scherpe tarieven
  • Snelle doorlooptijd van aanlevering tot boeking, door realtime zelflerende factuurherkenning in de cloud
  • Koppelen met e-facturatienetwerken en EDI
  • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL
  • Overzichtelijke workflow
  • Online support in een uitgebreid helpcentrum

Interesse gewekt?

Ervaar direct het gemak met onze 30 dagen gratis proefperiode of maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

Start gratis proefperiode Demonstratie plannen

Hoe werkt Zenvoices met Unit4 Multivers?

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in Unit4 Multivers.

Facturen autoriseren met Zenvoices en Unit4 Multivers

Zenvoices biedt Unit4 Multivers gebruikers optioneel een overzichtelijke workflow voor het autoriseren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Desgewenst worden tijdens autorisatie boekingen in Unit4 Multivers geblokkeerd voor betaling en daarna automatisch vrijgegeven.

Integratie met Unit4 Multivers

Ingelezen facturen worden in Unit4 Multivers geboekt als een in- of verkoopboeking, met een link naar het Zenvoices archief.

Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in Unit4 Multivers.

Administraties, dagboeken, periodes, crediteuren, debiteuren, valuta, betalingscondities, btw-codes, grootboekrekeningen, dossiers en kostenplaatsen worden automatisch opgehaald uit Unit4 Multivers.

Bij het boeken heb je ook de mogelijkheid om aan te geven welk deel van het factuurbedrag in Unit4 Multivers betaald moet worden op een g-rekening.

Aan de slag met Zenvoices voor Unit4 Multivers?

Unit4 Multivers Online kan je zeer gemakkelijk koppelen aan Zenvoices. Snel, veilig en zonder investeringen vooraf kan je binnen enkele minuten aan de slag gaan.

Start direct met een gratis 30 dagen proefperiode of neem contact op voor een demonstratie.

Start gratis proefperiode Demonstratie plannen

Werk je met de offline variant van Unit4 Multivers? Dan is de Multivers API benodigd en dient een installatie van onze koppelingssoftware uitgevoerd te worden op de server. Voor de installatie berekenen wij eenmalig € 495. De installatie van de koppeling wordt door Zenvoices samen met je IT partner gerealiseerd. Neem contact op om meer informatie hierover te ontvangen.

Contact opnemen

Over Unit4

Overal online inzicht in de financiële status van je onderneming en eenvoudig je administratie op orde houden, daar staat Unit4 Multivers voor. Met persoonlijke dashboards biedt Unit4 Multivers de inzichten die jij als ondernemer van belang vindt. Zenvoices biedt aansluitend daarop de oplossing voor factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie. De gebruiksvriendelijke workflow, scherpe tarieven en toegang via de mobiele app (Android & iOS) zorgen ervoor dat facturen sneller en eenvoudiger worden verwerkt in Unit4 Multivers.

Werk je al met scan & herken- of factuurverwerkingssoftware?

Overstappen naar Zenvoices is zeer eenvoudig! Vaak kunnen we je bestaande archief gemakkelijk importeren in Zenvoices, zodat geen historie verloren gaat. Ook kunnen we je medewerkers begeleiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.