Zenvoices logo
Zenvoices logo

Slimme oplossingen voor factuurverwerking

Geef je financiële administratie een boost met Zenvoices. Voor bedrijven, non-profit organisaties, accountants en boekhouders biedt Zenvoices oplossingen om sneller en makkelijker facturen te verwerken, te betalen, autorisatieprocessen te managen en het purchase to pay proces te automatiseren.

Probeer 30 dagen gratis Plan een demonstratie 085 3038853

Wat bieden we?

Zenvoices biedt slimme software oplossingen om factuurverwerking betrouwbaar te automatiseren, facturen te betalen, autorisatieprocessen te managen en het purchase to pay proces te automatiseren.

Automatische factuurverwerking

Hoogwaardige algoritmische herkennings- en machine learning technologie om facturen automatisch te verwerken.

Autorisatiemanagement

Digitaal facturen goedkeuren met handmatige of automatische toewijzing aan personen voor goedkeuring.

Betalen

Betaalopdrachten aanmaken ter verwerking door je bank en het bewaken van openstaande posten.

Digitaal archief

Digitaal archief voor facturen en documenten.

Purchase to pay

Match en controleer facturen automatisch op basis van bestellingen en ontvangsten.

UBL conversie

Automatisch, realtime en betrouwbaar facturen en bonnen omzetten naar UBL voor verwerking in je boekhoudpakket.

Hoe werkt automatische factuurverwerking?

Je e-mailt e-facturen, gescande of digitale facturen naar je Zenvoices administratie of uploadt ze in de Zenvoices app. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken (geheel automatisch) een boekingsvoorstel en na goedkeuring wordt de factuur verwerkt in je boekhoudpakket. Je kan met behoud van regie instellen hoe je het proces tot aan boeking wilt automatiseren.

Meer informatie

Hoe werkt betalen?

Per leverancier is in te stellen of betaalopdrachten moeten worden aangemaakt. Dit kan zowel vanuit de herkende gegevens of als losstaande opdracht. Via het openstaande posten overzicht heb je inzicht en controle over de openstaande posten en de status van betalingen. De verwerking van betalingen geschied in je eigen vertrouwde bankomgeving doordat we de opdrachten exporteren als een SEPA betalingsbestand (PAIN.001).

Meer informatie

Hoe werkt autorisatiemanagement?

Medewerkers kunnen facturen goedkeuren/fiatteren in de online portal of met de mobiele app. Met toewijzingsregels kun je de software automatisch laten bepalen wie welke factuur ter goedkeuring krijgt aangeboden. Na goedkeuring worden facturen geboekt of betaalbaar gesteld in je financiële administratie.

Meer informatie

Hoe werkt purchase to pay?

Met purchase to pay heb je de mogelijkheid om inkoopfacturen automatisch op regelniveau te boeken en te controleren met bestellingen en magazijnontvangsten uit het gekoppelde ERP-pakket. In de werkstroom kunnen gecontroleerde facturen automatisch verwerkt worden en/of gekoppeld worden aan een autorisatieproces voor het opvolgen van verschillen.

Meer informatie

Over onze organisatie

Bij Zenvoices staat een team van specialisten met achtergronden in artificial intelligence, finance en purchase to pay processen voor je klaar om jouw organisatie te ondersteunen het maximale uit onze oplossingen te halen. Zowel grote, als middelgrote accountantskantoren, boekhoudkantoren, bedrijven en non-profit organisaties vertrouwen op de software van Zenvoices. We staan bekend om onze innovatieve insteek en onze snelle en betrouwbare software, in combinatie met scherpe tarieven en een klantgerichte aanpak. Zenvoices werkt volgens de ISO 27001 norm (informatiebeveiliging) en de ISO 9001 norm (kwaliteitsmanagement). De dagelijkse leiding is in handen van software ontwikkelaar en datawetenschapper Nik Schuiling (MSc).

Meer informatie