Zenvoices logo
Zenvoices logo

Facturen betalen met Zenvoices

Het is nu mogelijk om facturen te betalen met Zenvoices. Een gebruiker kan daarmee de regie houden over het betaalproces in Zenvoices en betalingen uitvoeren in de eigen vertrouwde bankomgeving. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor samenwerking tussen kantoor en eindklant. Met het faciliteren van facturen herkennen, automatisch boeken en nu ook betalen, zet Zenvoices een belangrijke stap om het proces van factuurverwerking nog completer, makkelijker en overzichtelijker te maken.

Hoe werkt betalen met Zenvoices?

In Zenvoices kunnen betaalopdrachten worden aangemaakt en worden geëxporteerd naar een SEPA betaalbestand (PAIN.001). De aangemaakte betaalbestanden kunnen worden geïmporteerd door alle bekende banken. Zowel losse betalingen als verzamelbetalingen worden ondersteund. De mogelijkheid voor betalen wordt aangeboden als een aanvullende module en geeft ook inzicht in openstaande posten en de status van betalingen. 

Functies en mogelijkheden

In de module Betalen biedt Zenvoices inzicht in de betaalstatus van facturen en kan automatisch een betaaladvies gegenereerd worden op basis van de vervaldatum van facturen. Het betalen in vreemde valuta wordt ondersteund als dit ook in het achterliggende boekhoudpakket mogelijk is. Het is ook mogelijk om vreemde valuta toe te passen als er gebruik wordt gemaakt van de UBL conversie mogelijkheid in Zenvoices. Per boeking is inzichtelijk welke betalingen er zijn gedaan. Ook is er een overzicht van de openstaande facturen, dit is op te roepen per administratie, of over alle administraties. Per leverancier kan worden aangegeven of de boekingen moeten worden meegenomen in betaalopdrachten. Met deze functies biedt Zenvoices een toegankelijk, overzichtelijk en compleet betalingsproces. In het helpcentrum is alle informatie over de mogelijkheden en instellingen te raadplegen.

Ook aan de slag als gebruiker van de module Betalen?

Ben je al gebruiker van Zenvoices? Ga als beheerder in je Zenvoices omgeving naar Beheer / Omgeving / Administraties en kies voor ‘Wijzigen administratie’. Onder ‘Aanvullende modules’ kun je kiezen voor de module Betalen. Raadpleeg voor de maandelijkse kosten onze Functie & Prijzen pagina.

Ben je nog geen Zenvoices gebruiker? Meld je aan voor de gratis 30 dagen proefperiode als je vandaag al wilt starten. Eerst meer weten over de werking of andere vragen? Plan een persoonlijke online demonstratie of neem contact op voor meer informatie.

PROBEER 30 DAGEN GRATIS DEMONSTRATIE PLANNEN CONTACT OPNEMEN