Zenvoices nu ook Engelstalig

Zenvoices is vanaf nu ook beschikbaar in de Engelse taal. Afgelopen maanden is er veel werk verzet om de software meertalig te maken. De vraag uit de markt en ook de wens van onze klanten heeft er toe geleid dat we als eerste de Engelse taal uitgerold hebben.

Hoe kies je de Engelse taal voor de Zenvoices portal?

Open in de portal het gebruikersmenu (rechtsboven in beeld) en klik op ‘Mijn instellingen’. Kies vervolgens de gewenste taal:

Daarnaast kan je als beheerder van een Zenvoices omgeving een standaard taal instellen voor gebruikers via Beheer / Omgeving / Instellingen. Uitgebreide instructies zijn ook terug te vinden in ons helpcentrum.

Meertalige factuurherkenning bij Zenvoices

Het scan en herken proces van Zenvoices herkent al langer meerdere talen. Zo worden naast Nederlands, ook Duitstalige en Engelstalige facturen herkend. Het inrichten van andere talen voor factuurherkenning behoort tot de mogelijkheden. Wil je daar meer over weten, neem dan contact met ons op.

Ontwikkel je boekhouding mee met Zenvoices

Wij zijn enorm blij met de tips die we krijgen van onze gebruikers. Onze roadmap wordt daardoor dagelijks aangevuld en zo blijven we gebruikersgericht doorontwikkelen. Met onze workflow, scan & herken snelheid en innovaties heeft Zenvoices maandelijks veel nieuws en verbeteringen te bieden voor gebruikers van:

Raadpleeg voor meer informatie over periodieke updates onze release notes.

Meer weten over de snelle en slimme factuurverwerking van Zenvoices?

Maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie of neem contact op voor meer informatie.

DEMONSTRATIE PLANNEN START GRATIS PROEFPERIODE