Zenvoices logo
Zenvoices logo

Nieuw: gebruikers taggen in opmerkingen

In de laatste Zenvoices update (versie 1.11) hebben we de mogelijkheid toegevoegd om gebruikers te taggen in opmerkingen bij boekingen. Dit is een handige functie die bekend is van bijvoorbeeld Facebook. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig een collega een vraag stellen over een boeking/factuur door hem te taggen in een opmerking. Uw collega ontvangt vervolgens automatisch een melding per e-mail met de vraag/opmerking en een link naar de boeking.

Hoe werkt het?

Door een @ te typen in het opmerking veld kunt u een gebruiker taggen:

Een getagte gebruiker ontvangt automatisch een melding per e-mail:

Opmaak toevoegen aan opmerkingen

Ook is het mogelijk om opmerkingen te voorzien van opmaak, zoals dik gedrukte tekst, kopjes, lijsten en verwijzingen: